500 Kč

• Získáte kalendář DOMA 2019
    • kalendář bude podepsaný všemi portrétovanými osobnostmi

• signovaný autorský tisk 40x60cm dle vlastního výběru

• signovaný autorský tisk 60x90cm dle vlastního výběru v masivním dřevěném rámu

Jak postupovat dál
Po vybrání výše daru a stisknutí tlačítka Darovat budete přesměrováni na zabezpečený dárcovský formulář, kde si můžete vybrat způsob úhrady daru.
Současně vyplníte své kontaktní údaje, abychom věděli, kam Vám máme poslat odměnu.

Pro realizaci daru využíváme služby www.darujme.cz

Darujme.cz je řešení a platforma pro online dárcovství v České republice. Neziskovým organizacím a dárcům zpřístupňuje důvěryhodné, komplexní a přehledné prostředí pro moderní formy dárcovství.

Za Darujme.cz stojí jedna z velkých českých soukromých nadací – Nadace Via, která od roku 1997 rozvíjí filantropii a komunitní život v Česku. Na Darujme.cz od počátku úspěšně spolupracuje se sesterskou organizací Sdružení VIA, z. ú., která službu administruje a stará se o každodenní chod.

Veřejná sbírka

Získávání finančních prostředků na financování dopravy osob se zdravotním postižením do škol, sociálních služeb a chráněných dílen v teplickém regionu je prováděno formou veřejné sbírky, která byla oznámena Krajskému úřadu Ústeckého kraje. Minimálně 70 % z vybraných prostředků musí sloužit přímo Arkadii na dopravu zdravotně postižených.